Generatiemanagement

Tickets
Tickets ×
Inschrijving voor Generatiemanagement
172,50 € 115.0 EUR
Wachtlijst
Gratis

Hoe omgaan met de verschillende generaties op de werkvloer?

Vandaag wordt de “generatiekloof” groter. We werken inmiddels met vier generaties op de werkvloer (Baby-boomers, Generaties X, Y en Z) en binnenkort (sneller dan we denken!) komt er een nieuwe generatie op de werkvloer  (Generatie Alpha).   

Onvermijdelijk krijgt men op de werkvloer met generatiedynamiek te maken: een oudere generatie verdwijnt en laat zijn sporen na, een een nieuwe generatie verschijnt met andere verwachtingen. Vaak stuit dit op onbegrip zowel bij de oudere als de jonge medewerkers. Soms kan dit leiden tot conflicten.

Door in te zetten op een beter inzicht wat “een generatie betekent”, en wat verschillende generaties wensen, leer je elkaars meningen en opvattingen. Dit geeft inspiratie hoe je beter samen kan werken met verschillende generaties:  “De generatiekloof wordt een generatiemix”.

Professor Annick Van Rossem onderzocht de generatieverschillen op de werkvloer en geeft inzicht in hoe deze verschillende groepen in een sfeer van wederzijds respect  van elkaar kunnen leren  en samenwerken.


DOELGROEP

we verwelkomen graag deelnemers van uiteenlopende leeftijd & functie (basismedewerkers en leidinggevenden) zodoende met deze heterogene doelgroep een mix in generaties te bereiken.


Voor de praktische organisatie van de vorming - er wordt namelijk gewerkt in generatiegroepjes - hebben we je geboortedatum nodig. Deze datum wordt éénmalig en voor de duur van deze vorming bijgehouden. 

Bij het inschrijven voor deze vorming zal je deze datum gevraagd worden.

Datum & Tijd
donderdag april 25, 2024
13:30 16:45 (Europe/Brussels)
Locatie

Zorg Educatie Centrum

Zevenkerken 4
8200 Sint-Andries Brugge
België
+32 50 74 56 22
info@zorgeducatiecentrum.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Zorg Educatie Centrum

+32 50 74 56 22
info@zorgeducatiecentrum.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.