BA5 - Vakbekwame

Inschrijven
Inschrijven

BA5: Vakbekwame


In deze opleiding verwerf je de nodige kennis en vaardigheden om gevaren in te schatten bij het werken aan elektrische installaties en bovendien deze risico’s te elimineren. De nodige regelgeving en de verschillende risico’s en oplossingen komen aan bod. Er zijn namelijk wettelijke verplichtingen om mensen die met elektrische installaties in aanmerking komen, gepast op te leiden.

 

Doelgroep

 

Deze opleiding is ontwikkeld in samenwerking met Zorg Educatie Centrum voor alle personeelsleden die de gevaren moeten kunnen inschatten van de uit te voeren werken en gepaste maatregelen moeten kunnen nemen om deze risico’s te elimineren.

Er zijn namelijk wettelijke verplichtingen om deze mensen gepast op te leiden. 

Wie de opleiding BA5 wil volgen, neemt eerst deel aan de opleiding BA4 of heeft een attest dat niet ouder is dan 1 jaar.


Doelstelling

Na deze opleiding kunnen de cursisten correct en veilig welomschreven werkzaamheden uitvoeren aan elektrische installaties en werken in een omgeving van elektrische installaties, al dan niet onder spanning.


Werkvorm

Tijdens de opleiding worden verschillende werkvormen gehanteerd. Vooreerst gaan we theoretisch in op bepaalde aspecten. De theorie wordt altijd gedemonstreerd aan de hand van voorbeelden. Er is ruim voldoende tijd voor vraagstelling en inbreng van eigen casussen. Als laatste voeren we de opdrachten uit, zodat de cursist de knepen van het vak aanleert. Er is een schriftelijke evaluatie aan gekoppeld over de kennis van de cursisten.


Examen

Schriftelijke evaluatie van de kennis van de cursisten


Datum & Tijd
dinsdag april 30, 2024
08:30 16:30 (Europe/Brussels)
Locatie

APB Vonk

Kon Leopold III laan
8000 Brugge
België
--APB Vonk--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Zorg Educatie Centrum

+32 50 74 56 22
info@zorgeducatiecentrum.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.